Thịt vịt

From: Viethai27 Nov 2019 13:25
To: OpLa 27 of 35
https://www.dartagnan.com/magret-duck-breast-recipe.html

“ Throughout history, the magret was made into confit, like the wing and leg of the duck, slowly cooked in duck fat and preserved. But in 1959, at the Hotel de France in Auch, two-star Michelin Chef André Daguin prepared a magret like a steak for the first time. Like many legendary moments in culinary history, this one came about by necessity one afternoon when a salesman arrived at the hotel restaurant for a late lunch. Chef Daguin found his kitchen bare of ingredients, but for a tray of raw magrets waiting to be cooked in fat. He grabbed one and seared it like a steak, then served it rare to the surprised patron, who shared the curious dish with two other customers just finishing their lunches. And thus was born a staple duck dish - found today on menus worldwide.”

Anh đã thử phải nói là “tuyệt vời khi giã từ nhau” . Ta nói nó ngon như uống môi hôn người mình yêu nói thiệt thà luôn
From: OpLa27 Nov 2019 13:43
To: Viethai 28 of 35
 (up)
From: ibuc27 Nov 2019 15:36
To: Viethai 29 of 35
.. áp chảo so với su vai
y như tô phở ăn ngày vào đông ..
From: BUFFALO (DAUCULA)27 Nov 2019 16:19
To: Viethai 30 of 35
Sous vide không phải là nấu, mà chỉ là dùng nhiệt độ nhất định để kiểm soát và cho cục thịt chín truóc ở đúng mức độ mình muốn. Sau đó (vì dã chính) nên muốn nấu thế nào thì nấu, áp chảo cũng được, dốt mặt cũng được, sear bằng BBQ hay chảo nóng cũng được. lúc đó mới thành món .
Thit45 vịt thì anh thích hơn gà (gà bỏing thấy mịa luôn) Ở Blosa có bà Cảnh Vit, bán nguyuyên con vịt có tiết về đánh tiwet61 canh luôn (nhưng sau này không dám ăn nữa, mấy nam mới quá, quất láng luôn)
From: Viethai27 Nov 2019 18:48
To: BUFFALO (DAUCULA) 31 of 35
Khai trương luôn cái chão opla, tên gọi từ đây-;) với thịt vịt đã ướp sẵn tại Kroger
EDITED: 22 Oct 2020 05:38 by VIETHAI
From: OpLa27 Nov 2019 21:37
To: Viethai 32 of 35
Chảo mới của macys đó hả anh VH ? :-)
From: Viethai27 Nov 2019 21:47
To: OpLa 33 of 35
Yahhhhh mua đúng y chang cho món thịt vịt low to medum heat nên đã đặt tên Opla -;).
From: OpLa27 Nov 2019 22:54
To: Viethai 34 of 35
 (up)
From: BUFFALO (DAUCULA)27 Nov 2019 22:58
To: OpLa 35 of 35
Có vụ thịt vịt opla nữa. Thua luôn!!!